Αρχική Σελίδα

VisionMaster (Shenzhen) Industrial Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Πληροφορίες επιχείρησης

 

 

Η βιομηχανική Co. Visionmaster, ΕΠΕ είναι μια κύρια επιτήρηση οχημάτων, μια τηλεπληροφορική & τηλεοπτικός φορέας παροχής υπηρεσιών επεξεργασίας με τη σφαιρική προοπτική. Έχουμε αφιερώσει σε αυτήν την βιομηχανία για περισσότερο από 10 έτη, και έχουμε γίνει τοπ κινητός προμηθευτής λύσης επιτήρησης στην Κίνα με μια ομάδα εξεχουσών θέσεων περισσότερων από 200 υπαλλήλων, μεταξύ της οποίας υπάρχουν περισσότεροι από 60 μηχανικοί και 6 ανάπτυξης παράγοντας τις γραμμές. Κάθε προϊόν από το υλικό που εξάγει θα περάσει τη χρονική 5-9 πιό striecttest εργασία. Με την πλούσια εμπειρία και τη διακριτική υπηρεσία μας, Visionmaster μπορεί να λειτουργήσει στο πρόγραμμα OEM/ODM. Με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 200.000 κομματιών, μπορούμε να συναντήσουμε τη μαζική διαταγή σας με εύκολο.

Οι λύσεις μας έχουν επεκταθεί παγκοσμίως μεταξύ των διάφορων εφαρμογών συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου μέσου μεταφοράς, του σχολικού λεωφορείου, του ιδιωτικού στόλου, της διαχείρισης διοικητικών μεριμνών, του σιδηροδρόμου και του μετρό, της κινητής λειτουργίας μέσων, κ.λπ.

Ήμαστε σε θέση μόνο να αναπτυχτούμε για τόσο πολύ καιρό με τη φροντίδα των πελατών και της συνεχούς ανάπτυξής μας. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών μας ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσίας και ένα ευρύτερο φάσμα των προϊόντων.

Η ποιότητα, η διαθεσιμότητα, η προσιτά αξία και τα υψηλά επίπεδα της υπηρεσίας είναι στον πυρήνα όλων που.

Κίνα VisionMaster (Shenzhen) Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η βιομηχανική Co. Visionmaster, ΕΠΕ είναι κύριος τηλεοπτικός προμηθευτής λύσης επιτήρησης με τη σφαιρική προοπτική. Προτού να πάρουμε αυτό το νέο όνομα επιχείρησης (Visionmaster), ήμαστε στον τομέα για 8years. Η ομάδα μας έχει αυξηθεί σταθερά από τους αρχικούς 3 ιδρυτές μέχρι περισσότερους από 100 υπαλλήλους. Μέσω της αφιέρωσής μας στην πελάτης-κεντρική καινοτομία και τις ισχυρές συνεργασίες, δημιουργούμε τη μέγιστη αξία για τους διεθνείς διανομείς, εφαρμοστές με την παράδοση του τέλους - ανταγωνιστική κινητή επιτήρηση χρηστών και λύσεις και κάμερα DVR.

Οι λύσεις μας έχουν επεκταθεί παγκοσμίως μεταξύ των διάφορων εφαρμογών συμπεριλαμβανομένου του δημόσιου μέσου μεταφοράς, του σχολικού λεωφορείου, της επιβολής νόμου, του ιδιωτικού στόλου, της διαχείρισης διοικητικών μεριμνών, του σιδηροδρόμου και του μετρό, της κινητής λειτουργίας μέσων, κ.λπ.

Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την ταχεία και σταθερή ανάπτυξη και θα επιθυμούσαμε να σας προσκαλέσουμε για να είμαστε μέρος της σφαιρικής επιτυχίας μας. Παρακαλώ μην διστάστε να πάρετε το τηλέφωνο ή να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να ανακαλύψει πώς.

<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Visionmaster

Αριθμός Υπαλλήλων : 25~50

Ετήσιες πωλήσεις : 3,000,000-5,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%