Αρχική Σελίδα Νέα

Τι είναι διαφορές μεταξύ ενός κινητού DVR και κανονικού DVR;

Αναθεωρήσεις πελατών
Οι τηλεοπτικοί άνθρωποί σας αντίθετοι είναι πολύ καλοί με πέρα από την ακρίβεια 98%!!!

—— Bob

Το σύστημα καρτών MDVR SD είναι πολύ καλό. Πολύ συμπαθητικός να συνεργαστεί με σας.

—— Cathy

Συμπαθώ το σύστημα καμερών σας, θα αγοράσω πιό στο μέλλον

—— Joe

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι είναι διαφορές μεταξύ ενός κινητού DVR και κανονικού DVR;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι διαφορές μεταξύ ενός κινητού DVR και κανονικού DVR;

Αντιδονητικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι διαφορές μεταξύ ενός κινητού DVR και κανονικού DVR;  0κινητό DVR και κανονικό DVR; Τι είναι διαφορές μεταξύ ενός κινητού DVR και κανονικού DVR; Κινητό DVRs με την αντιδονητική λειτουργία που μπορεί να προστατεύσει το σκληρό δίσκο που εγκαθίσταται στο κινητό DVR. Θα εξασφαλίσει την τηλεοπτική ασφάλεια αποθήκευσης από την κατάσταση μετακίνησης.

Τι είναι διαφορές μεταξύ ενός κινητού DVR και κανονικού DVR; Picture2 Πιό προηγμένο κινητό DVRs περιλαμβάνει ένα ΠΣΤ που μπορεί να παρέχει τη θέση και τις πληροφορίες ταχύτητας του οχήματος όταν ελέγχετε το ζωντανό βίντεο.

Οι πολυ-εισαγωγές διασυνδέουν:

Τι είναι διαφορές μεταξύ ενός κινητού DVR και κανονικού DVR; Picture3 Κινητό DVRs μπορεί να υποστηρίξει το πολλαπλάσιο της I/O εισαγωγής. όπως: ACC στο /off του οχήματος, πόρτες που ανοίγει τους συναγερμούς των ειδών διαφοράς οχημάτων. Ακόμη και σήματα της αριστερής/δεξιάς στροφής, πέρα από το συναγερμό κ.λπ. ταχύτητας.

Μετάδοση στοιχείων

Τι είναι διαφορές μεταξύ ενός κινητού DVR και κανονικού DVR; Picture4 κανονικό DVR απαιτεί τη σύνδεση του τοπικού LAN/και συνιστώμενα dongles 4G/3G για τη μετάδοση στοιχείων. Δεν έχει το ΠΣΤ, ή οποιαδήποτε δευτεροβάθμια επιλογή αποθήκευσης στοιχείων.

Κινητό DVRs χρησιμοποιεί τα δίκτυα της WI-Fi, 4G & 3G, τα οποία επιτρέπουν τη σε πραγματικό χρόνο διαβίβαση στοιχείων που συλλέγονται από το όχημα μέσα – βίντεο, θέση, ταχύτητα και αδρανείς μετρήσεις.

Χρόνος μπαρ : 2020-03-24 11:02:08 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
VisionMaster (Shenzhen) Industrial Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Judy

Τηλ.:: 0086-13927491617

Φαξ: 86-755-2370-6513

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)